Social media

Het up to date houden van verschillende sociale media platformen met relevante berichten voor jouw doelgroep en in de huisstijl van jouw bedrijf. 

 

Fotografie

In het verleden heb ik verschillende fotografische werkzaamheden mogen uitvoeren. Met de focus op producten, evenementen en personen.  

 

 

Mailchimp

Mailchimp is geen vreemde. Ik kan jouw bedrijf met verschillende activiteiten ondersteunen, waaronder: nieuwsbrief ontwerp, realiseren van automatisaties en nog veel meer. 

 

Huisstijl

Het ontwikkelen van een huisstijl ontwerp voor start-ups. Ik vertaal de (kern)waarden en visie van jouw bedrijf in een sterk (visueel) merk. 

 

Brainstormen

Deelnemen aan een brainstormsessie voor jouw bedrijf. Met de kennis vanuit mijn vakgebied kan ik meedenken over verschillende uiteenlopende onderwerpen. 

 

 

Website onderhoud

Het up to date houden van de volledige website. Waaronder het plaatsen van nieuwsberichten binnen de huisstijl van jouw bedrijf. 

 

Videografie

Van idee tot realisatie en van complete bedrijfsfilms tot korte video mededelingen. Ik kan jou helpen om met bewegende beelden de aandacht op jouw bedrijf te leggen. 

 

Narrowcasting

Het onderhoud van de verschillende schermen in jouw bedrijf, dit kan gaan van inplannen tot daadwerkelijke creatie van berichten. 

 

 

Het totaal pakket

Een combinatie van alle verschillende diensten in één pakket. Hierdoor creëer je een geïntegreerde communicatie binnen jouw bedrijf. 

Lees meer...

Wie ben ik? 

en wat kan ik voor jou doen? 

Yes! Als creatieve bezige bij ben ik freelance inzetbaar voor uiteenlopende on- en offline uitdagingen. Vanuit het dorpje Clinge (in het mooie Zeeuws-Vlaanderen) werk ik aan zowel korte- als  langetermijnprojecten voor verschillende bedrijven in diverse sectoren. Wil jij mij leren kennen? 

Social media sessie Voor Hair by Romy | Kapsalon Liliane

Begin dit jaar mocht ik tijdens een 4u durende social media sessie voor Hair by Romy alle vragen en probleemstukken omtrent Facebook / Instagram / Mailchimp behandelen. Tijdens een kort telefonisch voorgesprek werden de specifieke vragen geformuleerd en tijdens de sessie werd alles in detail behandeld. 

Fotografie Voor Pot Interieur

Na de leuke reacties op de fotografie van de Linteloo studio bij Pot werd er mij gevraagd om geregeld content te maken voor de sociale kanalen (Instagram, Facebook, Website) van Pot Interieur. Op één dagdeel worden er meerdere studio's, meubels of personen gefotografeerd, hierbij heb ik telkens het uiteindelijke publicatie doel (socials) voor ogen. 

Website en platform Voor Wolmoed

Eind 2020 mocht ik Wolmoed helpen haar droom "thuis trainen met Wolmoed" te realiseren. Een website met online omgeving waar je tal van trainingen, recepten en meer vindt. Samen hebben we alle fases van dit project doorlopen: huisstijl ontwerp, fotografie, opzetten van website en afgesloten omgeving voor leden, opnemen van lessen, opzetten van een betaalsysteem, inzetten van social media en nog veel meer.

Klanten reviews

Pim Lexmond

"Wij zijn als Bodyline heel enthousiast over de samenwerking. Wat ons erg aanspreekt is de kennis en professionaliteit, de snelheid van afhandelen en het meedenken in het proces. Daarmee zorgt Ramanda ervoor dat ik als ondernemer en wij als onderneming het onderdeel social media en website echt kunnen loslaten. Wij worden door haar echt "ontzorgd". Ik hoop dat wij nog lang met elkaar kunnen werken."

- Pim Lexmond Bodyline healthcenter Directeur / Eigenaar
Peter van Etten

"Ik heb Ramanda leren kennen via haar moeder Brenda Baart, die bij Pot interieur galeriehoudster is van de prachtige kunst. Wat mij daar direct opviel was de kwaliteit van een korte documentaire film van een kunstenaar welke door Ramanda was gefilmd en ook geproduceerd. Gezien wij zoekende waren naar een lokale foto/videograaf, wist ik direct bij wie ik moest zijn. Hierdoor is er nu een vaste relatie ontstaan en werkt Ramanda mee aan onze digitale uitingen voor op onze site en overige sociale media. Buitenom haar professionele kwaliteit is Ramanda ook een fijne gesprekspartner en denkt mee in de uitvoering waarbij voor haar geldt afspraak is afspraak."

- Peter van Etten Pot Interieur Vestigingsmanager
Saskia van Es

"Via mijn vriend ben ik in contact gekomen met Ramanda. Door haar deskundigheid, heb ik als eigenaar van EilandvanMeier.shop een zeer professionele bedrijfsfilm en foto's. Allemaal geven ze een goede indruk hoe mijn winkel en producten eruit zien. Ramanda werkt ook heel hard aan mijn sociale media, zodat ik ook daar zichtbaar ben én blijf. Dat geeft mij een goed gevoel. Dit alles kan ik gerust aan haar overlaten!"

- Saskia van Es Eiland van Meier Eigenaresse