Ondersteuning bij sociale media en website (online shop). Eiland van Meier is een natuurlijke dierenvoedingswinkel in Axel (Nederland) van eigenaresse Saskia van Es. Vanaf 2020 is de winkel ook online terug te vinden als webshop (www.eilandvanmeier.shop). Voor de sociale media sessies lag de focus op: de huisstijl terug brengen in de online kanalen, een verbinding maken tussen de sociale kanalen en de webshop, klanten inzetten als ambassadeurs en Saskia als eigenaresse naar voor brengen. Daarnaast werd er ondersteuning geboden bij de afwerkingen van de webshop (over mij pagina, home page, tekst etc.).
#

Project Informatie: 

Elke week worden er 3 tot 4 berichten ingepland voor zowel het Facebook als Instagram account van Eiland van Meier. Omdat de sterkte van de winkel ligt in het advies dat de eigenaresse aan de  klanten geeft, willen we dit ook online terug brengen. De korte video's verschillen telkens van elkaar: advies, tips, handelingen voordoen, ... 

Daarnaast is er een lopende actie waarbij klanten een foto of video van hun hond of kat kunnen insturen. Deze worden in de huisstijl van de winkel online gepost. Alle informatie wordt ook vertaald naar de website. (Door bijvoorbeeld een informatie video onder het desbetreffende product te plaatsen). 

  • Titel: Socials Eiland van Meier
  • Client: Eiland van Meier
  • Task: Multimedia Marketing
  • Skills: Writing Social Channels
Share: