Maart 2021 mocht ik bij Pot Interieur in Axel de Flexform studio vastleggen voor social media en website. De content is specifiek gericht op social media: zo hebben we 8 korte vierkante social media video's opgenomen (per opstelling), 1 complete Flexform studio video, 4 stories voor Instagram en Facebook en verschillende foto's. Voor de video's hebben we inspiratie gehaald bij Flexform zelf: po√ętische beeldtaal, zachte kleuren en dagdagelijkse handelingen. Per opstelling voert Leonie (model) een kleine handeling uit (inschenken van water, snijden van citroen, lezen van tijdschrift, inschenken van koffie,...). Handelingen die passen binnen de setting en niet afleiden van de meubels. De foto's zijn vanuit verschillende oogpunten en met veel ruimte genomen zodat ze toegepast kunnen worden voor verschillende doeleinden.
#

Project Informatie:

Voor Pot Interieur in Axel mocht ik de  prachtige Flexform studio vastleggen. Met het doel (social media) voor ogen hebben we gekozen om met een model (Leonie) te werken. Per studio hebben we ook gebruik mogen maken van een outfit van Beleef Mode bij Bianca Pauwels. De inrichting, model en kleding kwam als één geheel perfect samen. 

Eindresultaat: Een korte reeks van 8 video's per opstelling 1 video. Een totaal video van de volledige studio. Vier stories voor Instagram stories en een foto reeks. 

  • Titel: Flexform bij Pot Interieur
  • Client: Pot Interieur
  • Task: Videografie Fotografie
  • Skills: Lightroom Final Cut Pro X
Share: