Wie ben ik?

Hoi! 

Ik ben Ramanda! Je kan mij best omschrijven als een creatieve bezige bij met een fascinatie voor alles online. 

Na de middelbare school (Architecturale Vorming aan Portus Berkenboom) ben ik gestart aan de opleiding Audiovisuele Kunsten aan het KASK (Gent). Hier heb ik veel gewerkt met videografie, fotografie, editen, audio opnames en nog veel meer. Na twee jaar ben ik met dit rugzakje vol kennis overgestapt naar de Bachelor Communicatiewetenschappen aan de Universiteit Gent. Tijdens deze drie jaar durende bachelor lag de focus op alles omtrent menselijke communicatie, zowel online als offline. De theorie achter de praktijk werd zo zichtbaar. In september 2020 heb ik mijn bachelor behaald en kort daarna (oktober 2020) ben ik gestart in het familiebedrijf Decoration. 

 

Leuke weetjes over mij: 

- Tijdens de laatste drie jaar van mijn studie aan de Ugent heb ik samen met mijn vriend (Renaldo) een huis gekocht en verbouwd. Ik ben dus een echte multitasker.

- Ik heb een enorm lieve en ondeugende hond (Senna). Ik krijg vaak vragen over haar ras, Senna is een Hongaarse Mudi. Ze is een adoptiehondje en sinds november 2019 bij ons. Als ik op kantoor werk ligt zij meestal naast mij. 

- In mijn vrije tijd (avonduren en weekend) geef ik sport lessen bij Bodyline healthcenter in Hulst. Hier geef ik o.a. Spinning, CoreStability en Aquarobics. 

Let's create together!

Bel 0031611145360 of stuur mij een e-mail info@ramanda.nl

Klanten
Foto's gemaakt
Koffie's gedronken
Video's gemaakt