Wat kan ik voor jou doen? 

Social Media

Van Facebook tot Instagram en Tiktok tot Twitter. Ik kan jou helpen met het onderhouden van jouw online sociale media platformen. Als echte "millenial" ben ik opgegroeid met het internet, ik ga flexibel om met de verschillende platformen en leer snel bij. En dat laatste moet zeker, want het internet staat nooit stil. Samen kijken wij naar jouw doelen en wensen. Hier stemmen we een social media strategie op af, waarna ik deze voor jou kan uitvoeren.  Heb jij hulp nodig bij het realiseren van jouw online doelen? Ik sta voor je klaar! 

Bekijk één van mijn projecten.  

Fotografie

Fotografie is een belangrijk onderdeel van de online wereld. Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Misschien een cliché spreekwoord, maar wel de waarheid. In mijn werkzaamheden voor sociale media heb ik tal van mooie beelden mogen vastleggen. Sinds enkele maanden kan je mij ook inhuren voor uitsluitend fotografisch werk. Ik kijk ernaar uit om iets moois voor jouw bedrijf op beeld vast te leggen. 

Bekijk één van mijn projecten.

Mailchimp

You've got mail! Nieuwsbrieven, marketingsautomatisering, landingspagina's, inschrijfpagina's en meer. You name it. Mailchimp is niet meer weg te denken uit de online wereld. Op dit moment ondersteun ik verschillende klanten met het ontwerpen van (maandelijkse) nieuwsbrieven, het creëeren van marketingautomatisering rond verschillende doelgroepen en het tot stand brengen van inschrijf- en landingspagina's. Kan ik jou helpen met jouw mailchimp uitdagingen? 

Bekijk één van mijn projecten.

Huisstijl ontwerp

Ben jij op zoek naar een huiststijl ontwerp? Ook hier kan ik jou bij helpen! Kort gezegd is een huiststijl de visuele identiteit van jouw bedrijf. Vaak denk je hierbij aan een logo, maar een huisstijl is zoveel meer. Denk aan kernwoorden, visuele elementen, merkkleuren, logo richtlijnen en typografie. Ik vertrek altijd vanuit de (kern)waarden en visie van het bedrijf. Met verschillende technieken maak ik hier een visuele representatie van, hieruit maak ik het huiststijl ontwerp. 

Bekijk één van mijn projecten.

Brainstormen

Een breed scale aan partners in een brainstorm sessie voor (een uitdaging in) jouw bedrijf kan een grote aanwinst zijn. Met mijn kennis op vlak van on- en offline communicatie schuif ik graag aan bij jouw brainstormsessie. Daarnaast heb ik ervaring met verschillende technieken binnen innovatie-onderzoek, waardoor ik ook een creatieve brainstormsessie voor jouw bedrijf kan organiseren (op basis van een vooropgesteld probleem/thema). 

Bekijk één van mijn projecten.

Website onderhoud

Een website is het online visite kaartje van jouw bedrijf. Wat is namelijk het eerste dat je doet wanneer je een nieuw bedrijf of merk leert kennen? Je googlet het! Je komt op de website van het bedrijf terecht en je weet direct of je hier zaken mee wilt doen.

Een actieve website is de manier om nieuwe klanten en leden aan te trekken en maakt jouw bedrijf geloofwaardig. Het is belangrijk om regelmatig nieuwe content te plaatsen of je content te vernieuwen. Hierdoor ben jij beter vindbaar. Heb jij hulp nodig bij het beheren van jouw website? Let me know!

Bekijk één van mijn projecten. 

Videografie

Bewegende beelden is niet alleen een wanna-have, maar een must-have. Het internet staat overspoeld met video's en voor een goede reden. Video marketing maakt jouw product voor de consument tastbaar, dit verhoogt de kans op aankoop. Doordat je video op verschillende manieren kan inzetten ga je een groter publiek aanspreken. Mensen houden van kijken, door een video te plaatsen op je website zullen bezoekers langer blijven. Mensen houden ECHT van kijken; wist je dat Facebook een voorkeur heeft voor video's van langer dan 3 minuten? Heb jij hulp nodig bij het uitdenken van een video strategie voor jouw bedrijf? Of bij het creëeren van video's gericht op het online publiek? Neem dan contact met mij op!  

Bekijk één van mijn projecten.

Narrowcasting

Narrowcasting is voor veel bedrijven een ideale oplossing voor interne (personeelsleden) en externe (leden, bezoekers of klanten) communicatie. Het kan fungeren als een mededelingen bord, een poster, een advertentie, en nog veel meer. Ter illustratie: bij één bedrijf dienen de schermen ter vervanging van posters, mededelingen- en actieborden. Wekelijks dienen andere boodschappen op de schermen gecommuniceerd te worden. 

Bij een ander bedrijf wordt het narrowcasting scherm gebruikt om informatieve video's in een "loop" te vertonen. Omdat de medewerkers niet dagelijks aanwezig kunnen zijn geeft het scherm bezoekers meer achtergrond informatie over de tentoonstelling in de ruimte. Het beeldscherm activeert elke ochtend zelfstandig en speelt de ingeplande video's af. 

Op dit moment ben ik vertrouwd met twee verschillende narrowcasting systemen: BrightSign en Screencloud Signage. Heb jij vragen omtrent narrowcasting? Neem gerust contact met mij op! 

Bekijk één van mijn projecten.

Het totaal pakket

An inside (wo)man to do the job! Ben jij niet alleen op zoek naar een social media manager, maar iemand die jou kan ondersteunen met website onderhoud, narrowcasting, e-mail marketing en nog veel meer? Dan ben ik de persoon die jij zoekt!

Ik geloof in een geïntegreerde bedrijfscommunicatie waarbij authenticiteit centraal staat. Ik zorg ervoor dat al jouw externe communciatie één visueel verhaal vormt waarbij de (kern)waarden en visie van het bedrijf naar voor komen. 

Bekijk één van mijn projecten.