Klanten reviews

Peter van Etten

"Ik heb Ramanda leren kennen via haar moeder Brenda Baart, die bij Pot interieur galeriehoudster is van de prachtige kunst. Wat mij daar direct opviel was de kwaliteit van een korte documentaire film van een kunstenaar welke door Ramanda was gefilmd en ook geproduceerd. Gezien wij zoekende waren naar een lokale foto/videograaf, wist ik direct bij wie ik moest zijn. Hierdoor is er nu een vaste relatie ontstaan en werkt Ramanda mee aan onze digitale uitingen voor op onze site en overige sociale media. Buitenom haar professionele kwaliteit is Ramanda ook een fijne gesprekspartner en denkt mee in de uitvoering waarbij voor haar geldt afspraak is afspraak."

- Peter van Etten Pot Interieur Vestigingsmanager
Pim Lexmond

"Wij zijn als Bodyline heel enthousiast over de samenwerking. Wat ons erg aanspreekt is de kennis en professionaliteit, de snelheid van afhandelen en het meedenken in het proces. Daarmee zorgt Ramanda ervoor dat ik als ondernemer en wij als onderneming het onderdeel social media en website echt kunnen loslaten. Wij worden door haar echt "ontzorgd". Ik hoop dat wij nog lang met elkaar kunnen werken."

- Pim Lexmond Bodyline healthcenter Directeur / Eigenaar
Romy de Kesel

"Voor onze afspraak had ze zich al verdiept in het kappersvak. Dit gaf me veel vertrouwen in onze samenwerking. Ramanda heeft een hele vrolijke en enthousiaste houding, en is hierdoor aangenaam om mee samen te werken. Ze denkt met je mee, en luistert goed naar je wensen. Door haar kennis ben ik enorm op weg geholpen om mijn social media opvallender en efficiënter te gaan gebruiken. Met een nieuwe look en de deskundigheid die ik bijgeleerd heb, heb ik meer zelfvertrouwen gekregen. Ik heb nu mijn social media veel beter in de hand na onze samenwerking! Door Ramanda ben ik niet 2 stappen vooruitgegaan, maar met 10! Heel dankbaar voor je hulp en ik hoop op een volgende samenwerking Ramanda!"

- Romy de Kesel Hair by Romy | Kapsalon Liliane Eigenaresse
Wolmoed Tol

"Ramanda was/is mijn begeleider, coach en trainer bij het opzetten van mijn website met een ledenmodule via Huddle! Vanaf het begin gaf Ramanda mij veel vertrouwen en heeft ze met eindeloos geduld, mij meegenomen in een traject wat ik zelf nooit voor mogelijk had gehouden. Elke week een opdracht voor mij en in een paar maanden tijd kan ik nu mijn website beheren, filmen maken en film/tekst plaatsen in mijn besloten omgeving. Daarnaast maakt zij de mooiste foto’s en heeft ze originele ideeën die ook echt bij je passen! Ze luistert goed, voorziet wat de knelpunten zijn, blijft onverstoorbaar en met haar kennis lost ze problemen voor je op. Ook als het gaat om social media weet ze precies waar ze over praat en welke acties ondernomen moeten worden. Ik zit nu in het na traject en ze blijft snel reageren. Haar doel is mij zo zelfstandig mogelijk te laten opereren. Een ambitieus doel maar ik merk dat ik steeds meer leer en vooral ook doe! Petje af Ramanda, ik mis onze wekelijkse sessies."

- Wolmoed Tol Thuis trainen met Wolmoed Eigenaresse
Laura van Gremberghe

"Ik ken Ramanda als collega van Bodyline. Toen ik besloten had de stap te maken om als zelfstandige leefstijlcoach te starten heb ik contact opgenomen met Ramanda. Ik wou op social media waarde bieden en de zichtbaarheid van mijn bedrijf vergroten. Ramanda gaf aan wat ze nodig had van mij om zo een passend social media plan te maken. Vragen als 'hoe vaak moet ik iets posten?' 'welke soort content kan ik delen?' en 'hoe maak ik dat nou?', kwamen aan bod. Ze heeft me wegwijs gemaakt om gestructureerd gebruik van social media te maken. Ik merk dat ik dit een hele fijne basis vind om vanuit te werken. De social media sessie was super en daarna kon ik zelf aan de slag met mijn social media plan. Al met al een dikke aanrader!"

- Laura van Gremberghe LVG Leefstijlcoaching Eigenaresse
Saskia van Es

"Via mijn vriend ben ik in contact gekomen met Ramanda. Door haar deskundigheid, heb ik als eigenaar van EilandvanMeier.shop een zeer professionele bedrijfsfilm en foto's. Allemaal geven ze een goede indruk hoe mijn winkel en producten eruit zien. Ramanda werkt ook heel hard aan mijn sociale media, zodat ik ook daar zichtbaar ben én blijf. Dat geeft mij een goed gevoel. Dit alles kan ik gerust aan haar overlaten!"

- Saskia van Es Eiland van Meier Eigenaresse
Dhr. Cornelis

"Na een kort overleg had Ramanda al gauw begrepen wat de inhoud van de filmpjes voor onze school mochten bevatten. Als oud-leerling met een uitstekende vervolgopleiding slaagde ze erin de inhoudelijke boodschap bevattelijk en authentiek weer te geven in 5 maal een deelboodschap die samen een groter en breder verhaal vertelden. De montage en muziekkeuze gebeurde in samenspraak met onze leerlingen en collega's op een vlotte en constructieve wijze. Hierdoor konden we tijdig dit geheel online posten met een succesvol bereik als resultaat. We zijn zeer tevreden over dit beeldmateriaal dat nog steeds met succes benut wordt in functie van verspreiding, werving en promotie voor onze school."

- Dhr. Cornelis Portus Berkenboom school Docent kunstgeschiedenis
Brenda Baart

"Als galeriehoudster bij Art Gallery Pot kom ik soms voor moeilijke keuzes te staan, Ramanda is mijn rechterhand die consequent de doelstelling voor ogen houdt en niet afdwaalt in het creatieve proces. Zo heeft zij geregeld dat er een scherm in de galerie kwam, die voor informatie zorgt op de momenten dat er geen verkoper of bediening aanwezig is. Op deze manier komt de bezoeker toch de nodige informatie over de kunst te weten. Ik ben enorm trots op mijn dochter en hoop nog veel te kunnen samenwerken met haar."

- Brenda Baart Art Gallery Pot Eigenaresse
Yves Borremans

"Als je Ramanda “inschakelt" voor je opdracht of project, dan werkt zij niet alleen voor “A" of “Z"… maar zorgt zij dat het traject professioneel en volledig afgewerkt wordt van A tot Z. Een partner om je vertrouwen voor 100 % op in te stellen … geen twijfel over."

- Yves Borremans Everblocksystems België & Nederland Regionaal Manager