Eind april mocht ik Manon Koster van Fit met Yoga fotograferen in enkele prachtige tulpenvelden in Zeeuws-Vlaanderen. Manon had specifiek interesse in een brandshoot, een fotoshoot waarbij verschillende foto’s gemaakt worden voor de online kanalen van het bedrijf / individu. Manon is een enthousiaste yoga lesgever die graag op een actieve wijze les geeft. Ze is in haar yoga beoefening ‘down to earth’ en vrolijk, haar lessen zijn toegankelijk voor iedereen. Met haar luchtige lesstijl maakt ze de verbinding tussen het fysieke en mentale. Om deze elementen ook in de foto’s te laten terugkomen hebben we vooraf aan de shoot kleding, locatie en yogaposes besproken. De kleurrijke en natuurlijke omgeving brengen zowel rust als vrolijkheid in het beeld. De toegankelijke yogaposes liggen in lijn met Manon’s stijl van lesgeven. Manon was zo enthousiast over de foto’s dat ik enkele weken later een social media sessie voor haar mocht organiseren, gericht op het doelgericht inzetten van de gemaakte content.
#

Project Informatie:

Voor Fit met Yoga by Manon Koster mocht ik tijdens een brandshoot verschillende foto’s (en video’s) maken.  Het idee om te fotograferen in het tulpenveld kwam van Manon zelf, met toestemming van de eigenaar van enkele velden zijn we vroeg in de ochtend op pad gegaan. Ik werk graag met kernwoorden voor een shoot om zo een duidelijk beeld van het bedrijf of de persoon te krijgen. Enkele kernwoorden voor deze shoot: vrolijk, kleurrijk, toegankelijk en rustgevend. 

De foto’s zijn doelgericht ingezet op  de website, Instagram, Google en Facebook pagina van Fit met Yoga by Manon Koster. Manon was zo tevreden met het eindresultaat dat ik enkele weken later een social media sessie mocht organiseren. Hierin hebben we huisstijl, website en content planning besproken.

  • Titel: Fit met Yoga
  • Client: Fit met Yoga by Manon Koster
  • Task: Foto bewerking Fotografie Multimedia
  • Skills: Lightroom Photoshop
Share: